dancer with salsa shoes and black midi dress 1


Lierac Paris is een bekend Frans merk dat een compleet aanbod van producten te bieden heeft op het gebied van lichaamsverzorging en het merk is daarnaast speciaal gericht op de gezichtsverzorging.

Over de producten van Lierac kunt u hier interessante informatie vinden. Naast de producten die speciaal voor de verzorging van het gezicht en het lichaam worden aangeboden, is er ook een lijn van producten die bescherming bieden tegen de zon.

Lierac voor gezichtsverzorging

Het assortiment van Lierac voor gezichtsverzorging is divers en gericht op de verschillende vormen van verzorging.
• Zo is er speciale aandacht voor de groep mensen die zo lang mogelijk een jonge huid willen blijven behouden en de ontwikkeling van rimpels willen tegen gaan. Een voorbeeld hiervan is het product Lierac Exclusive Serum Anti Rimpel, in de vorm van een pompflacon. De Lierac Exclusive dag- of nacht crème Anti Rimpel is er eveneens op gericht de ontwikkeling van rimpels tegen te gaan.
• Ook voor de huid rondom de ogen die dunner en kwetsbaar is, zijn er speciale producten verkrijgbaar. Een voorbeeld hiervan is de Dioptigel die net als de Diopticrème een verzorgende werking biedt voor de huid rondom de ogen.
• Voor het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen en vuil uit de poriën, kan er gebruik worden gemaakt van een van de peelings van Lierac. Deze peelings zijn te gebruiken voor de verschillende huidtypen, zoals een droge of normale huid detoxic.
• Naast de dagelijkse verzorging van de huid, zoals reinigen, verzorgen en beschermen, zijn er ook producten van Lierac die een extra oppepper aan de huid kunnen geven en bijvoorbeeld wekelijks gebruikt kunnen worden. Een voorbeeld hiervan zijn de maskers uit de serie Soin Eclat Express Masks die elk een andere werking hebben, zoals een ontspannende werking of een liftende werking.

Lierac voor het lichaam

Op het gebied van lichaamsvormen heeft Lierac een aantal producten in het aanbod die gericht zijn op en werken tegen cellulitis en ook worden er vormcorrigerende producten verkocht. Enkele voorbeelden van Lierac producten voor het lichaam:
• Morpho-Slim anticellulitis.
• Centrimetric een ultra corrective gel nl.wikipedia.org.
• Adip’Light Capsules als dieetsupplement.

Bescherming tegen de zon met Lierac

Elk deel van de huid moet in principe beschermd worden tegen een overdaad aan zon, en Lierac heeft dan ook zonnebrandcrème speciaal voor het gezicht en speciaal voor het lichaam. Ook aftersun-crème is er in het aanbod te vinden. Voor wie niet in de zon wil bruinen maar wel een bruine teint wil hebben, zijn er zelfbruinende middelen van Lierac te koop.

Rate this post