girl sitting barefoot in the bathroom


Acne kan in lichte mate voorkomen in het gezicht en uit zich dan in de vorm van verschijning van puistjes, maar kan zich ook in ernstige mate vertonen met het ontstaan van cysten en puisten verspreid over het hele gezicht…

en met eventuele littekentjes als blijvend gevolg. De gezichtsverzorging bij acne is dan ook van groot belang, om de acne zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Acne kan ontstaan door verschillende oorzaken en komt bij meer dan 85 procent van jeugdigen voor gedurende een bepaalde levensperiode. De oorzaken die invloed kunnen hebben op het ontstaan van acne zijn de aanwezigheid van hormonen, voedingsgewoonten, het gebruik van verkeerde huidproducten en medicijngebruik. Gezichtsverzorging in combinatie met het wegnemen of beperken van de oorzaken van acne, zal een betere huidconditie van het gezicht tot gevolg hebben. Overigens kan acne die niet na een bepaalde periode weer wegtrekt, ook professioneel behandeld worden nl.wikipedia.org. In dit artikel vindt u nog meer interessante info over de mogelijkheden betreffende gezichtsverzorging bij acne.

Wat is acne en wat kun je er aan doen

In onderstaande video wordt heel duidelijk uitgelegd waardoor acne ontstaat en wat je er aan kunt doen.

Eucerin producten voor gezichtsverzorging bij acne

Niet alle producten op het gebied van gezichtsverzorging zijn bevorderlijk wanneer men acne heeft en daarom zal er met zorg gekeken moeten worden naar producten die wel geschikt zijn. Een van de producten die gebruikt kan worden bij de dagelijkse gezichtsverzorging van de onzuivere huid, is van het merk Eucerin. Het merk Eucerin brengt meerdere reiniging- en verzorgingsproducten op de markt die speciaal voor de acne gevoelige en onzuivere huid ontwikkeld zijn. De kracht van deze producten van Eucerin wordt gekenmerkt door het feit dat de onzuiverheden in het gezicht direct bij de bron worden bestreden, namelijk bij de follikels nl.wikipedia.org. De door acne verstoorde huidfunctie wordt dus gereguleerd met de producten van Eucerin door de samenstelling van de ingrediƫnten. Het voordeel van gezichtsverzorging met behulp van de Eucerin producten, is dat de huid zuiverder en gladder wordt.

Cleansing Foam van Dr. Van der Hoog

Een van de andere gezichtverzorgende producten die behulpzaam kunnen zijn in de strijd tegen acne, is de Cleansing Foam van het merk Dr. Van der Hoog bepaald. Naast de bestaande clearskin-line van dit merk, is er nu ook de Cleansing Foam waarin geen zeep verwerkt is en die de poriƫn een diepe maar wel milde reiniging geeft. Dit product kan dagelijks gebruikt worden en in aanvulling met de Yeast Mask, die 1 tot 2 keer kan worden aangebracht, als goede basis dienen voor de gezichtsverzorging bij behandeling van acne.

Behandeling en gezichtsverzorging

Bij acne kan de huid ook prima behandeld worden in een schoonheidsalon door reiniging en het gebruik van schoonheidsproducten. De behandeling vindt dan plaats door een professioneel persoon en bovendien kan er advies worden verkregen over de beste producten voor de gezichtsverzorging bij acne.

Rate this post