smiling blonde woman with piercing in nose


Biotherm biedt een uitgebreide lijn van verzorgingsproducten, waaronder ook speciale producten voor gezichtsverzorging, waarover u hier meer kunt lezen.

Het brede scala aan producten heeft als overeenkomstig kenmerk dat aan vrijwel alle verzorgingsproducten het zogenaamde Puur Plankton Thermaal Extract is toegevoegd, ook wel afgekort tot PPTE. Kenmerkend van deze toevoeging is dat PPTE veel mineralen bevat die essentieel zijn en dat het ook over spoorelementen beschikt. Deze toevoeging is een belangrijk onderdeel van de verzorgende producten en heeft effect op stimulatie van de celvernieuwing en werkt dan ook van binnen uit. Door gebruik te maken van Biotherm voor gezichtsverzorging, zal de huid zichtbaar gladder en zuiverder worden. PPTE is een concentraat met een biologische basis en is dan ook terug te vinden in bijna alle producten van Biotherm nos.nl.

Biotherm en het drie stappenplan

Biotherm gaat uit van de gedachte dat de combinatie van producten voor gezichtsverzorging het beste resultaat zal geven, en heeft daarvoor een drie stappenplan ontwikkeld. Het drie stappenplan gaat uit van:
• Reinigen van het gezicht.
• Tonifiëren van het gezicht.
• Verzorgen van het gezicht.
Na het ontwaken verlaten afvalstoffen de gezichtshuid en dat is het aangewezen moment, volgens de gedachte van Biotherm, dat er begonnen kan worden met een reiniging van het gezicht en het gebruiken van producten die een vochtregulerende werking hebben.

Specifieke gezichtsverzorging met Biotherm

Biotherm heeft voor elk type gezichtshuid producten beschikbaar, zodat er een op de persoon afgestemd product kan worden gekocht. Bij speciale gezichtsverzorging richt Biotherm zich onder meer op mensen met een droge, gecombineerde en vette huid, gevoelige huid, een valige en doffe huid en op de perfectionering van de huid. Verder is er een ruim assortiment producten die zich richten op hydratatie en antiveroudering.

Biotherm Homme

Ook de mannen worden niet vergeten bij Biotherm en daarom is er voor deze doelgroep een speciale lijn opgezet onder de naam Biotherm Homme nl.wikipedia.org. Mannen maken ook steeds vaker gebruik van gezichtsverzorgende producten om de huid een betere conditie te geven. De producten van Biotherm, zowel voor mannen als voor vrouwen, kunnen naar wens online besteld worden bij onder meer de website van shop4beauty. Zo kan men rustig vanuit huis het aanbod van producten bekijken, een keuze maken en de bestelling plaatsen, waarna deze thuis zal worden bezorgd.

Rate this post